Wineke Onstwedder

Hallo, mijn naam is Wineke Onstwedder en ik werk sinds 2004 parttime als masseur bij Koan Float. Ik heb mijn opleiding bij Leffelaar in Amsterdam gevolgd. Leffelaar doceert massagetechnieken met een fysiotherapeutische grondslag. Ik ben geschoold in de disciplines Klassieke Ontspanningsmassage, Sportmassage, Bindweefsel Massage, Lymfedrainage, Diepe Weefselmassage, Zwangerschapsmassage, Aqama Massage, Hot Stone Massage, Baby- en Kindermassage.

Ik beschouw het als een voorrecht te mogen werken met mensen die behoefte hebben aan rust en aandacht voor hun lichaam en geest. Wanneer er klachten zijn als vermoeidheid, burn-outgevoelens, vastzittende schouders, overbelaste spieren of overbelaste gedachten, kun je als masseur, door verschillende technieken toe te passen, bijdragen aan een betere bloeddoorstroming waardoor blokkades opheffen en pijnklachten verminderen. Het weefsel wordt losser en soepeler. Een ontspannen lichaam krijgt de kans te herstellen en zich weer op te laden.

Een afspraak maken voor een massage is voor de één makkelijker dan voor de ander. Aan ons de taak de drempel zo laag mogelijk te maken. Bij Koan Float vormen we een gevarieerd en professioneel team waardoor de kans groot is dat er voor iedereen een match is. We hebben voorafgaand aan de massage een gesprek waarin wensen en verwachtingen benoemd kunnen worden.

Naast mijn werk als masseur heb ik Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en ben ik werkzaam als fotograaf. Deze combinatie is een bewuste keuze. Ik zou het één niet willen inruilen voor het ander.
Koan Float is voor mij een inspirerende plek door de samenkomst van bijzondere mensen, de unieke locatie in de stad en de prettige ambiance.

Voor de massage hebben we een kort gesprek waaruit ik kan opmaken of er lichamelijke ongemakken, blessures of andere knelpunten zijn. Daarna ga ik op maat te werk, waarbij ik je uitnodig om tussentijds aan te geven of de behandeling voor jou werkt.

Mijn specialisaties zijn: Lymfedrainage en Diepe Weefselmassage
Een Lymfedrainage kan uitkomst bieden bij een terugval in de doorstroming van lymfe. Dit uit zich in bijvoorbeeld opgezwollen voeten, enkels en benen. Lymfe is een kleurloze lichaamsvloeistof die belangrijk is voor de zuivering van onze vochthuishouding. De doorstroming van lymfe kan door ziekte, stress of een ongeval verstoord zijn. Een Lymfedrainage kan hierbij helpen.
Diepe Weefselmassage helpt wanneer er lange tijd een statische belasting op bepaalde spieren heeft plaatsgevonden (bijvoorbeeld door langdurig computergebruik). Het spierweefsel kan daardoor verharden. Door Diepe Weefselmassage wordt het (diepe) spierweefsel als het ware schoon gekneed en los gemaakt van verklevend bindweefsel.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.