Wim Alexander

Ik ben geboren en meest getogen in Nederlands-Indië. Mede daardoor is vertrouwdheid met lichamelijkheid en met masseren in mijn leven een natuurlijk gegeven.

In mijn puberteit kreeg ik belangstelling voor lichaamswerk; wat mij daarin vooral boeide, was de wisselwerking tussen lichaam en geest. Die belangstelling is als een rode draad door mijn leven blijven lopen. Bewegen werd mijn belangrijkste “voertuig”. Bij de bewegingsvormen waar ik me sindsdien intensief mee ben gaan bezighouden, ging mijn keus steeds uit naar die, waarbij het accent lag op meditatie, aandacht, intensiteit en introspectie.

Dit waren ook de elementen die ik van belang vond toen ik een beroepsopleiding zocht. Ik trof ze aan bij de ‘Akademie voor Massage & Beweging’: een brede, 4-jarige opleiding tot massage- en bewegingstherapeut. Tijdens deze opleiding kwamen zowel zacht als diep werk aan bod, naast diverse vormen van bewegen en therapeutische vorming.

Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde werkwijze; alle zijn, afhankelijk van de context, even waardevol. Meestal is er tijdens een sessie sprake van een mengvorm die ontstaat vanuit het contact tussen mij en de ander, uit de communicatie op fysiek en mentaal niveau.

De massages die ik geef, vallen onder de noemer van holistische massage. Dat wil zeggen dat ik bij het geven van een sessie steeds verbinding leg tussen het lichaamsgebied waarop ik werk en het grote geheel van de cliënt, op zowel fysiek als mentaal gebied.

De technieken die ik gebruik, kunnen koesterend zijn, maar ook diep en soms confronterend. Wat er daadwerkelijk gebeurt, is afhankelijk van wat er zich aandient. Ik richt me bij een sessie op het vergroten van innerlijke ruimte en verbondenheid bij de cliënt.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.