What do others say?

Floating is a unique concept. Weightlessness puts your body and mind in balance. Your brain achieves more when it is freed from gravity. If you are a newcomer to floating, it’s nice to read other people’s experiences.

Below are comments and experiences by visitors to Koan Float. Feel free to share your own experiences with us and other visitors. What effect did floating have on you? Where did your thoughts take you during the float session?

Click here to submit your review.
Submit your reviewfloaten

Mar 09, 2015by  Zaman

Vorige week woensdag avond voor het eerst een flaot sessie gehad.
Een baan waarachter ik veel achter een computer zit en een actief sport leven was dit een heerlijk ‘ik’ moment. Totaal ontspannen en tegelijkertijd daarna vol energie.
Ik ga mijn volgende sessie alvast boeken!

Response: Fijn dat je er zo van hebt genoten, een regelmatig bezoekje is inderdaad een mooie aanvulling op zo\’n druk leven. Tot gauw weer
!Floaten is de perfecte aanvulling

Feb 27, 2015by  Mike

In januari 2012 heb ik een ongeluk gehad met letselschade als gevolg. Na verschillende behandelingen en therapieën bleven mijn (hoofdpijn)klachten over. Vervolgens heb ik bij Reade een revalidatie doorlopen, maar ook daarna waren de klachten niet weg. Gelukkig wel een stuk minder, waardoor ik in april 2014 weer aan het werk kon. Afgelopen december ging het weer mis, de pijn was op een onverklaarbare wijze weer terug en ik had geen idee wat ik ermee aan moest.

Na vele behandelingen fysiotherapie en manuele therapie was ik weer voor een groot deel van mijn klachten af. Toch ontbrak er nog iets in mijn behandelschema, aangezien het alleen maar extra prikkels gaf en er niet voor zorgde dat ik helemaal ontspannen werd. Op weg naar de fysio liep ik langs Koan Float en dacht dat dat wel eens de perfecte aanvulling kon zijn. Nadat ik het met de fysio had besproken was al snel de eerste afspraak gemaakt.

Bij Koan Float ben ik zeer goed ontvangen en was veel begrip voor mijn situatie. Ze zijn mij meer dan tegemoet gekomen met een behandelschema voor optimaal resultaat. Ik ben nu een maand verder en ga wekelijks floaten. De laatste vier weken is mijn herstel in een zesde versnelling gegaan. Nog even en ik ben weer aan het werk. Ik blijf voorlopig nog wekelijks floaten en zal ook na mijn herstel nog blijven gaan. Deze intense manier van ontspanning vind je nergens anders.

Response: Wat goed om te horen dat het regelmatige floaten je zoveel goeds brengt, Mike. Wij zijn ontzettend blij dat het floaten zo\’n fijne aanvulling blijkt te zijn op jouw fysio- en andere behandelingen, en dat het jouw herstel zo bevorderd!16 jaar ervaring

Sep 30, 2014by  Hayet de Vries-Benkacem

Ruim 16 jaar geleden heb ik, samen met mijn zus, Koan Float ontdekt.

De eerste keer herinner ik mij als de dag van gisteren; mijn zus en ik besloten het eens te gaan proberen. Toen wij eenmaal de floatkamer uitliepen, ons hebben opgetut en tevreden achter een kopje thee zaten, was het alsof we nog aan het zweven waren…!!
“Hier kan geen coffeeshop tegen op” dachten wij nog!! Wat een heerlijk gevoel is dit!
Sindsdien geven wij elkaar altijd een floatbon cadeau voor onze verjaardagen, dus gaan wij zeker 2 keer per jaar samen, wat natuurlijk veel te weinig is!

Ook tijdens mijn zwangerschap heb ik een heerlijke zwangerschapsmassage gehad en ben ik een paar keer wezen floaten.
Dit gaf mij een ontzettend fijn gevoel; even geen zwaartekracht op mijn dikke buik. Ook was het een weldaad voor mijn bekken en rug geweest. Ik raad dan ook elke zwangere vriendin/vrouw aan om zichzelf lekker te laten verwennen bij Koan Float.
Het verbaast mij overigens niets dat floaten veel (stress gerelateerde) aandoeningen voorkomt of zelfs kan genezen bij regelmatig gebruik.
Ik hoop daarom dat Koan Float nog heel lang blijft bestaan en ik er lekker gebruik van kan blijven maken.
Tot gauw!

Response: Hoi Hayet, wat onzettend leuk om te horen dat jullie zo genieten van het floaten bij Koan Float! Ook fijn dat het je zo goed heeft gedaan tijdens jouw zwangerschap. We hopen dat we jullie nog vele jaren mogen verwelkomen.Floaten

May 07, 2014by  Ilonka

Vorig jaar ben ik voor het eerst een uurtje gaan floaten en ik was direct verkocht, wat was het heerlijk! Ik ging als herboren naar huis, het voelde alsof ik een weekendje weg was geweest. Ik heb een hele slechte knie (bijna helemaal versleten) en na deze float sessie had ik de rest van de dag bijna geen last, terwijl ik normaal altijd veel pijn heb en mank loop. Ik wilde deze super ervaring ook heel graag met een vriendin delen en dus heb ik haar afgelopen Februari meegenomen en ook zij is nu een float fan, voor 28 Juni hebben we weer een afspraak staan….heerlijk weer even een uurtje floaten. We kunnen niet wachten! Ik woon helaas niet in Amsterdam, maar als er in mijn woonplaats een Koan float zou komen dan zou ik denk ik iedere week een keer gaan. Het is ontspannend, het neemt je stress weg, het werkt pijnstillend en ik word er vooral heel erg blij van….ik raad het iedereen aan!

Response: Wat geweldig om te horen dat floaten zo\’n positieve invloed heeft op jouw blessure, Ilonka! Bedankt voor de review, tot snel!Even helemaal weg

May 07, 2014by  Ciara de Jong

Vanaf het moment dat je het pand binnen stapt, stap je in een oase van rust. De begeleiding voorafgaand aan het floaten kan niet anders worden omschreven dan zeer hartelijk ! Het floaten zelf is fantastisch! Helemaal één met je lichaam en alle ruimte voor je geest. Ik heb zelf een uur gefloat en het leek maar 15 minuten, de tijd vloog voorbij en je bent daarna heerlijk ontspannen en opgeladen. In één woord…HEERLIJK!

Response: Fijn hè, om zo even helemaal weg te zijn. Bedankt voor je bericht Ciara!Maakt vakantie overbodig

May 02, 2014by  Jolanda

Een verre reis of ingewikkelde yogahoudingen om lichaam en geest te relaxen? Nergens voor nodig; in plaats daarvan kun je ook gewoon gaan floaten, geeft hetzelfde effect: een heerlijk ontspannen lichaam en leeg hoofd. Ben vanmiddag geweest en nu (‘s avonds) nog steeds lekker loom!
Pluspunten zijn verder de vriendelijke medewerkers en de lekkere verzorgingsproducten van Rituals die je kunt gebruiken. Een aanrader!

Response: Leuk om te horen Jolanda, bedankt!Wow wat een ervaring

Apr 23, 2014by  Peter

Voor het eerst wezen floaten, wat een bijzondere ervaring! Alles is helemaal super geregeld zodat je alleen maar hoeft te ontspannen. Wel even wennen in het begin, maar na een tijdje voelt het echt alsof je zweeft en voelt de rust en de warmte erg prettig aan. Een absolute aanrader. Ik heb ook weleens een massage gehad bij Koan Float, maar nog nooit een combinatie… Volgende keer dat maar eens proberen!

Response: Hi Peter, wat fijn dat je zo hebt genoten. Tot de volgende keer!Genoten

Apr 23, 2014by  Esther M.

Vorige week weer bij Koan Float geweest voor een float en een massage. Heel ontspannend, zeker voor herhhaling vatbaar! Ik had al eens eerder gefloat, maar nu merkte ik dat ik al iets eerder echt tot rust kwam. En een superfijne massage ook. Mooie nieuwe website!

Response: Bedankt voor de review Esther.


Koanfloat
,
USA0.0
0.0

0
0
Reviews for my site

 


In the heart of Amsterdam

Koan Float“Float- & Massagecentre”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Open every day

We are open from Monday to Sunday from 9.30 AM to 11 PM.

You are welcome during opening hours for more information, and/or for making a reservation.