Voorbereiding


Voorbereiding op ultieme ontspanning

Wij willen graag dat u tijdens uw bezoek aan Koan Float aan niets hoeft te denken. U komt immers om te ontspannen, uw lichaam en geest even te ontzien van alle dagelijkse stress. Daarom hoeft u niets mee te nemen; geen badkleding, geen handdoek, geen badjas, geen slippers en zelfs geen verzorgingsproducten. Alles is aanwezig zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw ontspannende sessie bij Koan Float.

Voorafgaand aan uw floatsessie

Floaten is een unieke ervaring. U zult voor het eerst ervaren hoe het is om gewichtloos te zijn. Voorafgaand aan het floaten is het wel belangrijk om rekening te houden met de volgende aspecten:

  • U wordt verzocht 15 minuten voor aanvang van de floatsessie aanwezig te zijn, zodat u in alle rust uitleg kunt krijgen en een kopje thee kunt drinken.
  • Het wordt aanbevolen voorafgaand aan het floaten voldoende te eten, maar niet teveel. Het is niet aan te raden om (minimaal één uur) voor het floaten nog koffie te drinken.
  • Enkele uren voorafgaand aan het floaten liever niet scheren of ontharen, in verband met het zoutgehalte van het water (het zout kan prikken).
  • Indien u contactlenzen draagt, aub vloeistof en houder meenemen
  • Als u zwanger of herstellende bent van een bevalling, dan is het floaten zeer aanbevolen voor u. Neemt u wel graag van tevoren even contact met ons op.Het floaten is helaas niet toegestaan indien u:

  • Grote huidbeschadigingen heeft die nog niet geheel genezen zijn. (kleine huidbeschadigingen zijn geen probleem, deze kunt u afdekken met onze zuurvrije vaseline)
  • Last heeft van symptomen van epilepsie. Raadpleeg bij twijfel uw arts of therapeut.
  • Voorafgaand aan een floatsessie alcohol en/of drugs heeft gebruikt (dit geldt ook voor de massage)

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Ook bent u tijdens openingstijden van harte welkom om uw vragen te stellen aan één van onze float-experts. Een kopje thee staat voor u klaar!

 


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.