Studententarief en andere speciale tarieven

 

Koan Float biedt speciale tarieven voor bijvoorbeeld bedrijven, patiënten en studenten.

 

Lage tarieven tijdens daluren speciaal voor studenten

Floaten is ideaal voor studenten; in relatief korte tijd bereik je met floaten vele positieve effecten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat floating bevorderend kan werken voor o.a. de geheugencapaciteit, leerprestaties, concentratievermogen en creativiteit. De fysiologische effecten van één uur floaten staan gelijk aan vier uur slaap/rust.

In de daluren op maandag t/m donderdag van 09.30u tot 13.00u en van 22.00u tot 23.00u bieden wij float-sessies aan voor studenten tegen een aantrekkelijk tarief.

Via de “Boek Nu” knop kan je direct reserveren voor één van bovenstaande tijden. Vul onderaan het winkelwagentje de kortingscode “STUDENT” in. Het systeem berekent dan automatisch het studententarief. Vergeet niet jouw geldige collegekaart (met foto & datum) mee te nemen naar Koan Float.

Studententarief daluren:

* supplement Hotstone massage of Aqama massage (60 minuten) € 5,00

Het gehele bedrijf gezond en ontspannen:

Bent u benieuwd naar de voordelen van floaten en massages voor uw bedrijf en/of uw collega’s? In overleg ontvangen u en uw collega’s (of andere grote groepen) tegen zeer voordelige tarieven een gepersonaliseerde Koan Float membershipcard. Deze card kunt u vooraf met ieder gewenst bedrag laden en is dan niet-persoonsgebonden. Bovendien ontvangt u een aanzienlijke korting bij een bestelling van 6 of meer cadeaubonnen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.
Regelmatig floaten bevordert o.a. het concentratievermogen & de geheugencapaciteit. Bovendien wordt het immuunsysteem versterkt en de weerstand verhoogd. Floaten kan daarmee mogelijk het ziekteverzuim van uw medewerkers aanzienlijk reduceren. Klik hier voor meer info over float-effecten.

Speciale Floating tarieven voor patiënten:

Floating is niet alleen ontspannend, maar vooral ook zeer gezond. Het kan bijdragen aan het genezingsproces van diverse ziekten. Bij andere ziekten kan floaten de pijn of andere symptomen (zoals (te) hoge bloedruk of spier- en gewrichtspijn) verlichten. Heeft u last van een bepaald ziektebeeld, zoals bijvoorbeeld reuma, artrose of fibromyalgie? Neemt u dan contact met ons op. In overleg en op vertoon van een recent ondertekende doktersverklaring ontvangt u korting op uw float-sessies/abonnement.

 


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.