Sanna Holdert

Ik ben mij gaan interesseren voor “bodywork” door mijn eigen ervaring met werk en mijn lichaam dat overbelast raakte.
Via een shiatsu cursus (2004) is het begonnen met de “feeling te voelen”. Daarna volgden meerdere opleidingen en cursussen (Ayurvedische Massage opleiding, Ontspanningsmassage, ThaiYoga massagecursussen, YogaTeacher Training, Somatic Movement/Dans Training, OrganBalancing) om meer te leren en te voelen.

Het ‘intuïtieve helen’ ontwikkelde zich vanuit passie voor lichamen en de connectie met de gezondheid van lichaam en geest. Blokkades in het lichaam veroorzaken onrust en stagnatie in ‘the mind’. Om goed in je lichaam te zitten, is het gewenst om goed te functioneren in maatschappij, werk, gezins- en sociaal leven. Door middel van massage & beweegvormen zoals yoga en dans werkt zij nu met mensen om gezonder ‘in hun lichaam te wonen’ en meer plezier & zelfkennis te ervaren.

Mijn massages werken op het gehele lichaam; alle lagen (lichamelijk, emotioneel, spiritueel en ons drukke hoofd) en de connectie tussen deze lagen. Ik richt mij op het terugbrengen van de balans in het lichaam (bijv. op organen, de meridianen, drukpunten, spieren, gewrichten, etc.).
Ik werk altijd in overleg met de klant, en intuïtief op de plekken waar meer doorstroming nodig is. Door de ontspanning, de verandering van gewoonten en met focus op een gezonde doorstroming, kun je je eigen balans herstellen. Zo kan men een ontspannen gevoel ervaren en kan het lichaam zichzelf weer helen.

Vaak zijn een paar sessies gewenst om het lichaam te herinneren hoe deze staat van ‘zijn’ kan worden teruggehaald en “een goede gewoonte te maken”. Dan kan je weer gezond, sterk en ontspannen in het leven kan staan. Je kan je werk weer doen en gezellig & fit van je (gezins)leven genieten.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.