Sacha de Vink

Mijn naam is Sacha de Vink, sinds 2008 werk ik als masseur bij ‘Koan Float’.

Hiervoor ben ik jaren werkzaam geweest in de creatieve sector, als restaurator van antieke lijsten en vergulde objecten, totdat ik belangstelling kreeg voor mijn en ‘het’ lichamelijke en geestelijke welzijn.
Mijn belangstelling veranderde in een passie voor masseren en sindsdien heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd.

De massages die ik bij ‘Koan Float’ geef zijn:

  • Ontspanningsmassage
  • Hot Stone massage
  • Diepe Weefselmassage
  • Triggerpointmassage
  • Thaise yoga massage
  • Aquama massage
  • Zwangerschapsmassage

Waar ik voor sta in mijn massages is met aandacht, zachtheid, verzorgen, samen, doeltreffend, diep, raken en langzaam tot ontspanning komen.

Tijdens een massage combineer ik verschillende technieken met olie of voor de hele diepe strokes zonder olie. Deze deep tissue massage zonder olie is voor mensen met een gevoel van stijfheid in het lichaam, bewegingsklachten of beperking, andere spier gerelateerde pijnklachten, een taaie huidstructuur, stress en mensen die het gewoon heerlijk vinden een stevige tot heel diepe massage te ontvangen.

Een Thaise Yoga massage is weer anders dan een westerse olie massage en heeft zijn oorsprong in het oosten. Deze dynamische massage wordt gegeven op een mat op de grond, waardoor er ruimte is om strekkingen te doen. Tijdens de massage draag je los zittende makkelijke kleding. Door een combinatie van opwarmen (palm – en voetdruk), drukpunt massage en strekkingen worden de energiebanen in het lichaam geactiveerd. De energie kan weer gaan stromen waar die eerder geblokkeerd was, hierdoor ontstaat een energiek en ontspannen gevoel.

Altijd geef ik de Triggerpoints die ik tegenkom tijdens de massage, extra aandacht.
Een triggerpoint is een kleine plaatselijke verkramping (spierverharding) in de spier, die naast lokale pijn vaak ook pijn op ‘afstand’ (uitstralingspijn) veroorzaakt.
Dit kan zelfs bij een ontspannings- en zwangerschapsmassage, alleen dan minder stevig en diep. Hoewel het juist bij zwangerschapsmassage een enorme verlichting kan geven om rug, benen en bilspieren stevig te masseren. Die spieren komen tijdens de zwangerschap meestal onder extra spanning te staan door de toename in gewicht.

Masseren is voor mij een creatief proces, toegespitst op waar iemand op dat moment behoefte aan heeft en waarom; “Even lekker ontspannen” of “Die stijve nek en schouders eens stevig aanpakken”, misschien is er een klacht en wat kan daarvan de oorzaak zijn?
Samen ontdekken wat er (al) is en wellicht kan dat een bijdrage leveren aan het lichamelijke en geestelijke welzijn van de ander.
Want als je lichaam verandert, verandert je denken.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.