Prabhu Haremaker

Mijn naam is Prabhu Haremaker.

In Koan Float geef ik verscheidene soorten massages, al naar gelang uw wensen en behoeften. Naast een heerlijke ontspanningsmassage is Rebalancing mijn favoriet.

Rebalancing gaat dieper dan veel andere massages. Niet alleen omdat het diep lichamelijk werkt, maar ook omdat het wat we voelen, denken en ervaren erbij betrekt. We zijn immers een combinatie van lichaam, gevoel, gedachten en bewustzijn. Spanningen en patronen hebben zich in ons lichaam, in ons gevoelsleven, in ons denken, in ons leven vastgezet en beperken ons. Onze gezondheid, ons energieniveau, ons levensgeluk , ons werk en onze relaties leiden hieronder. Via aanraking en zelfonderzoek helpt Rebalancing ons bewust te worden van deze spanningen, ze te accepteren, en zo nodig los te laten. We komen dichter bij ons natuurlijke zelf, leven daardoor meer in harmonie met onszelf en met onze omgeving, meer in vrijheid, meer onbelast in het hier en nu.

De massages die ik geef zijn:

  • Klassieke ontspanningsmassage
  • Rebalancing
  • Craniosacraal Balancing
  • Energetische massage
  • Hot Stone massage
  • Diepe Weefselmassage
  • Sportmassage
  • Zwangerschapsmassage

Sinds 1979 ben ik actief met lichaamswerk en persoonlijke groei. Veel van mijn ervaringen en opleidingen, zoals de Rebalancing- en Craniosacraal Balancing opleiding, heb ik genoten bij de Osho Multiversity te Poona, India. Verder heb ik een Klassieke Massage opleiding gevolgd op Heartwood College in Californie en Sportmassage bij Leffelaar te Amsterdam.

Ik geef sessies bij Koan Float sinds 1997.
Sindsdien geef ik ook les in mijn vakgebied.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT).
Mijn Rebalancing behandelingen worden door vele zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering vergoed.
U bent van harte welkom.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.