Paul Glazier

In 1989 heb ik in China de mogelijkheden die massage biedt voor het eerst ervaren, tijdens een cursus Tai Chi en Qigong bij de ‘China People’s University’ in Beijing. Toen was het vooral een hoofdmassage-techniek die mijn aandacht trok, een techniek die ik nog steeds in mijn massages gebruik.

Ik heb sindsdien altijd veel aspecten van de Oosterse traditie opgenomen in mijn werkwijze. Dit kreeg zijn huidige structuur toen ik bij Robert Jaaltink, de grondlegger van de Boja-techniek, heb gestudeerd. Het mooie van de Boja-techniek is dat er veel ruimte is voor de masseur om zijn eigen techniek te ontwikkelen en zich aan te passen aan de behoeften van de cliƫnt.

Sinds 1998 ben ik werkzaam bij Koan Float en geniet daar nog altijd van de rustige sfeer. Over de jaren heb ik ook veel gebruik van de floatcabines kunnen maken en vind floaten een fantastische manier om diep te ontspannen.

Specialiteit Paul: Boja massage

De Boja-techniek is een combinatie van de klassieke ontspanningsmassage met elementen uit de Oosterse traditie.
Dit betekent dat er zowel met olie op het spierstelsel wordt gewerkt, als dat de meridianen en drukpunten worden gestimuleerd. Een kenmerk voor zo’n behandeling is het vasthouden van bepaalde ‘knooppunten’ waarbij het lichaam tijd heeft om de spanning los te laten.

Door deze combinatie van traditionele technieken, samen met aandacht voor het lymfesysteem, worden blokkades opgeheven en het energiesysteem weer in evenwicht gebracht. Boja massage biedt diepe ontspanning en heeft een gunstige invloed op klachten als hoofdpijn, spanningen in rug en schouders, slechte bloedsomloop en slapeloosheid.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.