Orlando Valencia

Mijn naam is Orlando Valencia. Oorspronkelijk kom ik uit Colombia, maar inmiddels woon en werk ik alweer vele jaren in Nederland.
Ik vind het belangrijk om gezond & in harmonie met de natuur te leven.
Mijn interesses hangen hier dan ook mee samen: ik breng graag tijd door in de natuur, beweeg en sport regelmatig. Ook ben ik een groot voorstander van natuurlijke & biologische producten en van gezonde voeding.

Ik ben gediplomeerd in sportmassage, in stoelmassage en ben daarnaast gediplomeerd sportinstructeur. Al deze kennis probeer ik te bundelen in mijn massages en in de persoonlijke adviezen die ik aan mijn cliënten geef.

Ik werk nu zo’n anderhalf jaar bij Koan Float. Voor mij is het een prettige werkplek : het is gunstig gelegen, de massageruimtes zijn verzorgd en er hangt een leuke sfeer onder de collega’s. Ik werk er met veel plezier.

De massages die ik aanbied zijn:

  • sportmassage
  • Diepe Weefselmassage
  • stevige massage
  • hotstone massage
  • ontspanningsmassage

Voor ik met de massage begin, stel ik altijd een paar vragen om klachten en bijbehorende oorzaken goed in kaart te brengen. En zo nodig geef ik wat aanvullende adviezen. Tijdens de massages probeer ik een professionele sfeer te creëren van rust en ontspanning. Voor de massages maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijke oliën.

Specialiteit massage:
Alhoewel ik alle massages graag geef, zijn ontspanningsmassage en hotstone massage mijn favoriete massages.
Het prettige aan het geven van deze massages vind ik, dat ik meteen kan merken dat het een gunstig effect heeft, dat de cliënt echt ontspant.
Ik combineer de massages wel altijd met technieken uit andere massages, bijvoorbeeld met grepen uit de sportmassage of met drukpunten. Hierdoor wordt de doorbloeding nog optimaler en worden pijnklachten verminderd, waardoor de ontspanning nog vollediger is.

Bij mij zijn cliënten in professionele en natuurlijke handen.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.