Josta Raapis-Dingman

Hoi ik ben Josta, in 2003 ben ik begonnen met de ‘Sport & Ontspanningsmassage’ opleiding bij Leffelaar Opleidingen in Amsterdam.
Dat inspireerde me om door te gaan met de opleiding ‘Massagetherapeut’, ‘Shiatsu’ en ‘Voetreflexmassage’ en onder andere de cursussen Diepe Weefselmassage, Triggerpoint massage, Hotstone massage, Aqama massage, Mentale training, Bewegingsleer en Voedingsleer. Ook ben ik gespecialiseerd in Gezichtsmassage aangezien ik ook een Schoonheidsspecialiste opleiding heb afgerond.

De keuze voor dit vakgebied is ontstaan, omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan het welzijn van mensen. Met een massagebehandeling bereik je zowel lichamelijke als psychische effecten; dit is helemaal aan mij besteed.

Ik kan goed aanvoelen wat iemand nodig heeft en weet hierdoor de juiste aandacht en het juiste advies te geven.

Wil je graag verlost worden van veel opgehoopte spanning in je lichaam?
Dan moet je bij mij zijn voor bijvoorbeeld een stevige (Diepe Weefsel-) massage.
Ik weet de verhardingen in je spieren wel te vinden.

Wil je van je hoofdpijn af, of wil je je stralende huid en je ontspannen gelaatstrekken weer terug?
Spanning gaat vaak ook in je gezicht zitten, vooral de kaakgewrichten en het gebied rondom de ogen zijn vaak de dupe. Het gevolg kan zijn hoofdpijn, een vale teint door een slechte doorbloeding en een vermoeide huid met gespannen gelaatstrekken.
Ik kan daar wat aan doen, dus bij mij kan je ook kiezen voor een effectieve Gezichtsmassage als onderdeel van de Lichaamsmassage.
Maar voor een goede Hotstone massage, Voetreflexmassage, of Ontspanningsmassage kan je ook bij mij terecht.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.