Astrid Sneekes

Hi, ik ben Astrid!

In 2005 ben ik écht geïnteresseerd geraakt in wat massage kan betekenen voor de kwaliteit van leven en groeide het langzaam uit tot dat wat ik graag aan jou geef.

Na rsi-klachten – die ik overwon door goed naar mijn lichaam te luisteren en het te geven wat het nodig had – werkte ik weer volop als grafisch ontwerper en was bezig met mijn opleiding tot duikleraar in Thailand.

Thai Yoga Massage ontving ik toen voor het eerst, in een prachtige open tempel in de jungle van het eiland Koh Tao. Ik voelde me fantastisch! De massage opende mijn lichaam en geest op zo’n wijze dat ik voorgoed verslingerd en geïnspireerd raakte. Na gedegen scholing in Thai Yoga Massage en Thai Acupressuur kwam ook de bijzondere Hawaiiaanse massage – lomilomi – op mijn pad en werd mijn tweede been om op te staan. Net zo fantastisch en zo rijk in haar verscheidenheid.

Vol plezier blijf ik me ont-wikkelen als mens en als natuurgeneeskundig therapeut en leraar en volg opleidingen ter verdieping en verbreding van mijn kennis.
De massage die ik je geef is afgestemd op wat jij nodig hebt en vraagt, en op wat ik tegenkom wanneer ik jouw lichaam aanraak. Ik ga zo diep of licht te werk als voor jou past op dit moment om alle lagen in jou te helpen meer in balans te komen. Op lichaamsniveau (blokkades die je opmerkt als pijnlijke plekken) en in diepere lagen (emotioneel, spiritueel).
Ik vind het mooi dat je mij het vertrouwen geeft om jou (aan) te mogen raken.

En kom gerust nog eens terug, wanneer de massage de energie in je lichaam meer in beweging en balans heeft gebracht en je je vol energie, levenslust en innerlijke rust voelt. Om nog verder te gaan of gewoon om jezelf te onderhouden. Opdat jij zo optimaal mogelijk van je leven kunt genieten!
Massage is wat mij betreft een goed en heerlijk deel van mijn leven, naast voeding die bij mij past, beweging die mij plezier geeft en meditatiebeoefening om mijn hoofd leeg te maken. Wordt het ook een deel van jouw leven?

Ik zie je graag op de mat of op de tafel:)

Lieve groeten,
Astrid Sneekes

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.