Massage bij Koan Float


Ruime keuze aan massages & vakbekwame masseurs

Gun uw lichaam een moment van rust en ontspanning. Geniet van onze professionele massages gegeven door één van onze ervaren en gediplomeerde masseurs. Alle massagevormen hebben een therapeutische waarde. Ze helpen bij het verlichten van mentale en fysieke stress. De sessies vinden plaats in een privéruimte met uw privé-masseur, die altijd uitgaat van uw specifieke wensen en/of (pijn)klachten.

Een massage aangepast aan uw wensen

Wij bieden een variatie van 14 ontspannende massagetechnieken aan. Bij Koan Float kunt u kiezen tussen een sessie van 45 minuten, 60 minuten of op verzoek zelfs 90 minuten. Via het online reserveringssysteem kunt u gemakkelijk de gewenste tijdsduur invoeren, maar ook de massagevorm en zelfs uw favoriete masseur.

Bovendien hoeft u niets mee te nemen: wij bieden u alle benodigdheden aan, zoals handdoek, badjas en verzorgingsmiddelen. U hoeft slechts te ontspannen.


Tarieven:

 • NormaalMembership
 • * Op Aqama en Hotstone massages geldt een toeslag van €5,00 en deze zijn alleen per 60 minuten te reserveren. Langere sessies (90 / 120 minuten) kunt u desgewenst telefonisch reserveren.

  Vele positieve effecten voor lichaam en geest

  Een massage brengt u vele voordelen. Naast diepe ontspanning kan een massage bijdragen aan een substantiële verlichting van mentale en fysieke stress.
  Hieronder staan enkele positieve effecten van massages genoemd.

  Positieve effecten van massages:
  • versoepelen van spieren en verlichten van spierpijn
  • bevorderen van flexibiliteit van gewrichten
  • bevorderen van de bloedsomloop
  • versterken van het immuunsysteem
  • verminderen van mentale klachten zoals depressie en angst
  • verlichten van mentale & fysieke stress
  • voorkomen van spier- en gewrichtsklachten zoals CANS & RSI  U hoeft uiteraard niet te kiezen voor een specifieke massage of masseur. Als u uitsluitend een tijdstip kiest, dan ontvangt u een klassieke ontspanningsmassage van de masseur die op dat moment werkzaam is. Maak hieronder uw keuze om te navigeren naar een bepaalde massage of masseur:

  Relevante links:

  Effecten van massage
  Kies uw massagevorm
  Onze masseurs

  Massages zijn bovendien perfect te combineren met een float-sessie. Op die manier komt u nog beter tot rust en bereikt u diepe ontspanning voor lichaam en geest. Een combinatie van floaten met een massage is voordeliger dan wanneer u de sessies afzonderlijk reserveert.
  Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen voor een massage bij Koan Float.

   


  In hartje Amsterdam


  Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
  T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

  Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

  Boek Direct

  Dagelijks geopend!


  Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

  Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.