Marinka Hoeberichts

Mijn naam is Marinka Hoeberichts. Ik volgde een opleiding tot Postural Intergation Therapeut van 1986 tot 1990. Dat is een therapievorm die veel gebruik maakt van diepe bindweefselmanipulaties. Daarna volgde ik de Rebalancing opleiding, die een meer meditatieve massagevariant is van Postural Integration.

Bij Koan Float werk ik veel met langzame en diepe strokes (bindweefselmanipulaties), zodat je de kans krijgt om langzaam dieper in je lichaam te zakken. Zo kan je voelen hoe er ruimte ontstaat in je lichaam. Eind jaren negentig volgde ik een aantal modules Cranio-sacraal relaxatie bij Etienne Peirsman. Ik maak veel gebruik van met name de cranio-relaxatie; het ontspannen van nek en hoofd.

Ik werk in Koan Float sinds 1998. Wat ik leuk vind aan werken in Koan Float zijn ten eerste de collega’s, Er werken hele leuke mensen, zowel als masseurs en lichaamswerkers als receptionisten, dat geeft een hele goede sfeer en maakt het fijn om er te komen. Ten tweede is het boeiend dat er zoveel verschillende mensen komen. Ik krijg allerlei mensen op de tafel uit alle windstreken. Verder ben ik gek op floaten.
Hier volgt een reactie die ik ontving van een klant:

“Ik wil je laten weten hoe bijzonder ik je massages vind en hoeveel het met me doet. Het is ontspannend en intens, diep tegelijkertijd. Ik voel me echt gezegend dat ik op die ene dag ‘toevallig’ bedacht dat ik wel eens een bindweefselmassage wilde proberen en dat jij toevallig die ene dag nog één plaatsje had. Ik heb altijd geweten dat het lijf veel informatie en emoties opslaat. Maar hoe direct en helend het kan werken als je daarmee via massage aan de slag gaat, had ik nog nooit ervaren.”

Ik werk in Koan Float op zaterdagochtend en soms op zondagmiddag. Ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte therapie in Amsterdam. Daar werk ik met diepere oorzaken van fysieke en emotionele spanningen. Verder geef ik astrologische consulten. Daarin wordt gekeken naar de grote lijnen in je leven. Waar liggen je talenten; de hiaten en uitdagingen.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.