Margit Kars

Hallo, mijn naam is Margit Kars en werk als masseuse bij Koan Float. Masseren is voor mij niet zomaar een vak; het is een keuze die ik heel bewust heb gemaakt. Na vele werkzame jaren in het bedrijfsleven, gecombineerd met mijn reizen, wist ik heel duidelijk dat ik iets wilde doorgeven, iets positiefs. Heel direct iets doorgeven is in mijn geval masseren.

Ik heb bij ‘De Leffelaar’ in Amsterdam de opleiding ‘Klassieke Massage’ gevolgd en daar is mijn fascinatie voor het menselijk lichaam verder ontwikkeld. Anatomie, fysiologie; fantastisch hoe het lichaam werkt en beweegt. Door mijn jarenlange ervaring in het geven van massages kan ik precies voelen waar de blokkade/pijnklacht zich bevind. De balans om doelgericht te werken en tegelijkertijd te kunnen ontspannen, is voor mij bij elke massage weer een uitdaging.

Mijn specialiteiten zijn:

  • Energetische massage
  • Klassieke ontspanningsmassage
  • Diepe Weefselmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Aqama massage

Als je mij zou vragen welke massage mijn voorkeur heeft dan hoef ik niet lang na te denken; elke massage staat op zichzelf, of dat nu een Zwangerschapsmassage is of een Diepe Weefselmassage. Je komt niet zomaar op de tafel liggen. Soms wil je totale ontspanning en je hele lichaam weer voelen, een andere keer wil je al je spieren en pezen uit de knoop hebben. Soms wil je energie doorgegeven krijgen om even helemaal bij te tanken. Om dat te mogen doen en hierbij het vertrouwen te krijgen van de ander is voor mij heel bijzonder. Om in het team van de Koan Float te mogen werken voelt voor mij als een voorrecht.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.