Madeleine Schill

Even een kort verhaal over mijzelf. Ik heb 19 jaar bij een bank gewerkt en de meeste jaren naar volle tevredenheid, vele uitdagingen aangegaan, hard gewerkt en veel gelachen. Toch wist ik al jong dat ik iets met mijn handen wilde doen. Maar wat, geen idee. Omdat ik deze baan niet tot mijn pensioen wilde blijven doen, heb ik een andere keuze gemaakt. Weg bij de bank, omscholing, veel trainingen & zelfontwikkeling en hup aan de slag. In die tijd heb ik o.a. massageopleidingen gevolgd, magnetiseren en verschillende andere lichaamsgerichte opleidingen. Toen kon ik ervaren wat ik al jaren wist; dit is wat ik wil doen.

Het is alsof mijn handen een eigen leven leiden. In het begin was ik heel onzeker. Doe ik het wel goed, vinden mensen het wel prettig? Maar naarmate ik meer masseerde merkte ik dat het steeds beter ging, dat ik steeds beter kan voelen wat mensen nodig hebben, waar de blokkades zitten en dat mensen echt onder mijn handen gaan ontspannen. Dat is geweldig! Als je na een uur massage ziet dat het hele gezicht veranderd is, dan zien ze er soms uit als een baby, zo zacht en zo kwetsbaar.

Ik ben echt dankbaar dat ik dit werk mag doen, het is heel intiem en ook weer niet, omdat ik soms niets van de mensen weet. Ik ben blij dat ik iets goeds kan bijdragen in mijn werk. Blij dat de mensen die Koan verlaten zich beter voelen dan dat ze kwamen, zelf waarschijnlijk ook weer beter kunnen relativeren en een leuker mens zijn voor hun omgeving. En als het ‘klikt’ en de mensen staan je echt toe, wordt het een brok energie waar je inzit.
Moeilijk om duidelijker uit te leggen. Je doet het dan toch samen, ondanks dat ik het werk doe. En ik word er in mijn hoofd rustiger van en krijg meer energie dan dat ik erin stop. Even samen in een “andere wereld”. Kortom: ik houd van mijn werk!

Mijn specialiteiten zijn:

  • Energetische massage
  • Hotstonemassage
  • Stevige massage
  • Zwangerschapsmassage

Tevens kan ik technieken van de Thai-yoga massage gebruiken tijdens de klassieke ontspanningsmassage.
Nog een paar uitspraken van mensen die bij mij zijn geweest: “Ik heb het gevoel alsof ik een week op vakantie ben geweest”, “Jouw handen worden één met het ritme van mijn lichaam”. ”Je gaat toch nog niet stoppen he?” “Dit was precies wat ik nodig had”.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.