Lida Wessels

Tijdens mijn 4-jarige opleiding tot Natuurkundig Massage- en Bewegingstherapeute (1996-2000) heb ik een breed scala aan massagevormen en –technieken geleerd. Tijdens deze opleiding leerde ik ook dat een massage invloed heeft op het welbevinden van mensen voor zowel de fysieke houding als het gevoelsleven. Een jaar later ben ik een psychotherapeutische opleiding gestart om met aandacht bij aangeraakte emoties te kunnen zijn. Massage helpt namelijk om spanningen in het lichaam los te maken en “af te laten vloeien”. Het resultaat is een diepe ontspanning die leidt tot afname van stress, toename van energie en vitaliteit, harmonisering van het zenuwstelsel en een betere spijsvertering. Ook kan de lichamelijk gesteldheid de gemoedstoestand beïnvloeden en andersom: psychische druk, zorgen, droefheid en piekeren hebben bijvoorbeeld een directe weerslag op de spieren (verkramping), de doorbloeding (hoge bloeddruk) of het immuunsysteem (verzwakte weerstand).
Mijn streven is om uw totaliteit als mens (lijf, hoofd, hart) weer in balans te brengen opdat u weer een het gevoel van innerlijke rust, ruimte, evenwicht en stevigheid hervindt.

Als u langskomt informeer ik eerst waar u behoefte aan heeft en vervolgens doen mijn het handen het werk. Het werk is in eerste instantie een combinatie van alles wat ik heb geleerd, maar vooral ben ik in totale verbinding met u, uw lichaam en uw zijn waardoor u intuïtief dié behandeling krijgt die op dat moment het beste bij u past en helend is voor zowel uw lijf, hoofd en hart.

Ik geef onder andere de volgende massages:
- Diepe bindweefselmassage
- Energetische massage
- Klassieke ontspanningsmassage
- Lymfedrainage
- Rebalancing
- Shiatsu op de tafel
- Sportmassage
- Voetreflexologie
- Zwangerschapsmassage

Ik verwelkom u graag bij Koan Float.

 

Reserveren Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.