Hercules Martins

Mijn naam is Hercules Martins, ik kom uit Brazilië en woon al 20 jaar in Nederland. Ik geef Shiatsu, Ontspanningsmassage en Diepe Weefselmassage. Ook geef ik een combinatie van alle drie de technieken.

Ik heb ‘Ontspanningsmassage’ en ‘Diepe Weefselmassage’ gestudeerd in London aan ‘The London College of Massage’ (1992/1994) en ‘Shiatsu’ bij
‘Stichting Nippon – Nederlandse Shiatsu School’ (1994/1996). Daarnaast ben ik ook curator van hedendaagse kunst en directeur van Stichting TeTo Projects.

Shiatsu is een Oosterse massage vorm gericht op het in balans brengen van lichaam en geest. “Shi” betekent ‘vingers’ in het Japans en “atsu” betekent druk. De behandeling vindt plaats door druk met vingers -met name duimen- en handpalmen op speciale punten op het lichaam. Dit gebeurt door strekkingen en rotaties van gewrichten. Het bevordert de vitaliteit en welzijn door de energie in het lichaam beter te laten “stromen” en zo te verdelen dat alles weer goed werkt. Shiatsu werkt preventief om uw welzijn te ondersteunen. Bovendien kan het helpen bij diverse specifieke klachten, zoals:

  • Stress, spanning, vermoeidheid
  • Rugpijn, pijnlijke schouders/nek
  • Spierspanning
  • Slapeloosheid en andere slaapstoornissen
  • Problemen met bloedcirculatie
  • Hoofdpijn of migraine
  • Spijsverteringsproblemen
  • Gebrek aan weerstand tegen infectie en ziekte

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.