Gert Klink

Mijn naam is Gert Klink, ik woon en werk in Amsterdam.
In 2009 heb ik mijn massageopleiding afgerond en ben sindsdien parttime masseur. Werken als masseur geeft mij veel voldoening, omdat ik vaak direct resultaat zie.

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Koan Float. Het is voor mij een inspirerende werkomgeving, vanwege de diversiteit van cliënten en aardige collega’s. Ook vind ik de combinatie van floaten en massage een perfecte combi.

Regelmatig volg ik cursussen en workshops om mijn massagetechnieken te verfijnen. Naast de basistechnieken werk ik veel intuïtief.
Door het gebruik van verschillende massagevormen te combineren kan ik behandelingen op maat aanbieden.

De massages die ik aanbied zijn:

  • Ontspanningsmassage
  • Diepe Weefselmassage
  • Stevige massage
  • Hotstone-massage
  • Zwangerschapsmassage

In onze jachtige maatschappij ontstaan gemakkelijk stress gerelateerde klachten. Naast het behandelen van klachten is het van belang om klachten te voorkomen. Veel genoemde klachten zijn:
Nek- en schouderklachten, (lage) rugpijn, hoofdpijn, vermoeidheid, weinig energie, niet lekker in je vel zitten. Massage is een ideaal middel om deze klachten te verlichten en/of te verhelpen.
Mijn massages geef ik op basis van integriteit en respect.
Specialiteit massage (Gert):

Mijn favoriete massage is een combinatie van een klassieke ontspanningsmassage en een specialisatie op basis van klachten van de cliënt. Deze massage (60 of 90 minuten) wordt gegeven op een massagetafel, waarbij gebruik wordt gemaakt van massageolie. Het is een stevige, krachtige en doeltreffende massage gecombineerd met ontspannende strijkingen.

Hierbij gebruik ik diverse behandelvormen zoals:

  • Ontspanningsmassage
  • Diepe Weefselmassage (stevige massage)
  • Triggerpoint-therapie (drukpuntmassage)
  • Bindweefselmassage
  • Hotstone massage (met warme stenen)

De massage geeft je een intens gevoel van welbehagen en je zit meteen lekkerder in je vel. De reacties van mijn cliënten zijn zeer positief over deze vorm van massage, daarom pas ik deze ook regelmatig toe.
Mijn massages geef ik op basis van integriteit en respect.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.