Frances Walker

In de Verenigde Staten heb mijn opleidingen ‘Diepe Weefselmassage’ en ‘Yoga docent’ in Kripalu, het grootste holistische centrum van de VS afgerond. Vervolgens startte ik mijn eigen praktijk in 1992. Daarna heb ik een 3-jarige opleiding, de ‘Iyengar Yoga Teachers Training’ gevolgd en kwalificeerde ik me als ‘TouchPro® stoelmassage therapeut’ in 1998.
Sinds de geboorte van mijn eerste dochter in 2002 geef ik ook zwangerschapsmassages voor aanstaande moeders.

Het doel van mijn aanpak is mensen te helpen rust te ervaren in lichaam en geest door massage. Vanwege alle uitdagingen in het dagelijks leven ervaren mensen vaak geen harmonie tussen lichaam en geest maar verdeeldheid. Wij bevinden ons op één plek maar onze gedachtes zijn elders. Deze verdeeldheid leidt tot mentale conflicten en creëert spanningen in het lichaam. Het resultaat is vaak disharmonie en stress.
Regelmatige massagebehandelingen lossen fysieke spanning op. We kunnen de spanning dan weer loslaten en we voelen weer balans in lichaam en geest. Onze energie wordt niet verspild aan interne conflicten en kan weer efficiënter gebruikt worden. Door met massages lichaam en geest in balans te houden, ervaren we hernieuwde energie en innerlijke rust.

Specialiteit: Diepe Weefselmassage

Diepe Weefselmassage is een vorm van massage die zich richt op de diepere spierlagen en het bindweefsel van het lichaam. Het is vooral nuttig voor chronisch gespannen en verkrampte gebieden, zoals een stijve nek, lage rugpijn en pijnlijke schouders. Wanneer er sprake is van chronische spierspanning kan dit de bloedscirculatie blokkeren, pijn veroorzaken en de bewegingsvrijheid beperken. En verhinderd ook de vrije stroom van energie door het lichaam.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.