Farley Mochan

Mijn naam is Farley Mochan, ik ben geboren en opgegroeid in Indonesië.

In 2003 ben ik begonnen met de opleiding tot sportmasseur bij Leffelaar opleidingen in Amsterdam. Daarna heb ik nog verschillende massagecursussen gevolgd, zoals stoelmassage en hot stone massage. In 2008 heb ik besloten om mij verder te verdiepen in Shiatsu (een oorspronkelijk Japanse massage techniek), hetgeen een 3-jarige opleiding op HBO niveau behelsde.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als masseur en werk vanaf 2010 bij Koan float, in een heel prettige en ontspannen atmosfeer, een rustige omgeving met professionele collega’s. Kortom, het geeft een goed gevoel om hier te werken.

Ik bied verschillende massagetechnieken aan. Mijn persoonlijke favoriet is een combinatie van sportmassage, voetreflexologie en shiatsu in een zogenaamde ‘ontspanningsmassage’. Er ontstaat een direct contact waarbij het bewerken van de spieren voorop staat. In Azië, waar ik vandaan kom, gelooft men dat hoe meer druk je uitoefent, des te beter. Maar hier pas ik mij natuurlijk aan aan de wensen van de klanten. Deze massagevorm stimuleert de doorbloeding van de huid en de spieren, waarbij een ontspanningseffect wordt gecreëerd.

Regelmatig wordt ik gemasseerd door collega-masseurs, zodat ik een goed inzicht krijg in hetgeen mijn klanten van mijn massages kunnen verwachten. Ik streef ernaar om u de best mogelijke massage te geven die bij u past!

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.