Dennis Breedijk

Mijn naam is Dennis Breedijk. Ik ben een holistisch masseur en Holos Massage Therapeut.

Voor een lange tijd was ik zoekende naar avontuur en een succesvolle baan. Ik had geen idee wat ik met mijn leven moest doen. De ongerepte natuur in het regenwoud sprak mij meer aan dan een kantoorbaan in Nederland. Na een workshop Thai massage in Thailand begreep ik dat iets met mijn handen moest gaan doen.

In Nederland zocht ik de beste massageacademie en vond toen Holos.
Hier deed ik een Hbo-opleiding voor massagetherapie en ontdekte weer mijn ware gevoel, door zelfreflectie. Nu werd duidelijk dat masseren een goede manier was om terug in mijn lijf te komen. Al gauw bleek ik ook een gave te hebben van warme energetische handen. Deze opleiding zorgde voor een grote interesse in holistische gezondheid.

Ik volgde een Ayurvedische kruiden cursus, een cursus in ‘Dorn en Breuss’-techniek en een hot stone workshop. Mijn manier van werken is om steeds mijn eigen rust te vinden en om geheel aanwezig te zijn tijdens het masseren. Een favoriete massage heb ik niet, nodig mij uit en ik ga liggen. Ze kunnen mij hiervoor wakker maken, zolang het maar een combinatie is van stevig, zachtheid, geduld en liefde.

Mijn passie is nog steeds reizen en natuur. Sinds kort ben ik bezig met een Permacultuur tuin om kruiden en groenten te kweken. Mijn droom is om straks zelf in een eco woning te leven midden in een oerwoud voorzien van mijn eigen verbouwde voedsel.

Ik voel mij steeds meer in balans en dat voelen cliënten onbewust ook als ik ze masseer.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.