Daya Krajenbrink

Ik ben Daya Krajenbrink. De naam Daya heb ik in 1980 van Osho in India gekregen.

In Osho’s visie is het lichaam heel belangrijk: je lichaam is je tempel. Via je lichaam kun je spanningen ontladen, je kunt je lichaam gebruiken om meer bewust te worden en ‘last-but-not-least’ van je lichaam genieten.
Bij Osho in India heb ik de rebalancing training gedaan. Het doel van de rebalancing is om meer bewust te worden van wat je voelt: lichamelijk, emotioneel en ook van je gedachten.

Na mijn Rebalancing-opleiding ben ik verder gegaan met Tibetan pulsing, ook wel “hightech tantra” genoemd; een heel intense manier van lichaamswerk bedoeld voor transformatie. Als je bijvoorbeeld op de hara werkt, dan kan agressie of zwakheid getransformeerd worden in kracht en gecentered zijn. Zo zijn er 24 energiecircuits; elk met zijn eigen specifieke eigenschappen.

Bij rebalancing gaat het erom dat we ons lichaam meer gaan voelen: waar we gespannen zijn en hoe het voelt als we die spanning los kunnen laten. Soms hebben we in het verleden spieren aangespannen om minder te voelen. We hebben dan een soort harnas opgebouwd en als die spanning dan aangeraakt wordt, dan kan het zijn dat we die emotie weer gaan voelen; we worden zachter en gevoeliger. Soms komen we tot een heel diepe ontspanning, het gevoel dat alles goed is.

Bij rebalancing gebruiken we de volgende technieken:
diepe spier- en weefselmassage waarbij ik langzaam en geleidelijk werk, zodat het lichaam de tijd krijgt de spanning los te laten; gewrichtsontspanning: een speels bewegen en schudden van de ledematen en de ruggengraat, strekkingen en zachte technieken.
Als je meer sessies boekt, kan volgens een bepaalde opbouw per sessie een deel van het lichaam behandeld worden, zodat je dieper kunt gaan.
Verder geef ik ook hotstone massage.
Het doel van mijn massages is dat je diep ontspant zodat het lichaam een bron van energie wordt.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.