Annelies van der Heyden

Mijn naam is Annelies van der Heyden.

De voornaamste opleidingen die ik genoten heb zijn: Hoofdakte kleuterleidster (nu PABO groep 1 en 2) en sportmassage.

Mijn hobby’s zijn zingen met muziekensemble Allegria en wandelen in de natuur. Mijn interesse gaat uit naar alle vormen van massages, speciaal die massages die ook helend zijn.

Van jongs af aan ben ik in alles geïnteresseerd wat te maken heeft met gezondheid en welzijn. In de tachtiger jaren ben ik begonnen met masseren als hobby en heb verschillende massagecursussen gevolgd. In 2006 ben ik in sauna’s gaan werken als masseur. Een jaar later startte ik mijn eigen massagepraktijk, die zich richtte op pijnbestrijding.

Sinds 2013 werk ik in Koan Float, een professionele omgeving waarin onze gasten van diverse massagetechnieken kunnen genieten. Mijn favoriete massage voor Koan Float is de Hot Stone massage. Onze gast kan zich makkelijker en dieper ontspannen door de warmte en het gewicht van dit vulkanisch gesteente. Alle weefsels worden warm en zacht, waardoor het bloed sneller en gemakkelijker stroomt. De afvalstoffen in het lichaam worden sneller afgevoerd. Hot Stone massage werkt dus behalve verwarmend, ook reinigend.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.