Anke Birkner

Ik ben Anke, geboren in Duitsland en sinds 2003 woon ik in Nederland.

Tijdens mijn reizen in India ben ik gemotiveerd geraakt om mijn lichaam en geest beter te leren kennen. Yoga- en stilte-retraites hebben mij diepe inzichten gegeven in mijn eigen psyché en de samenwerking tussen lichaam en geest. In 2002 heb ik de massagecursus in Rebalancing gevolgd. Ik was meteen gefascineerd en voelde dat ik zelf in een soort van “flow” kwam tijdens het masseren. Door dit werk te doen voelde ik mij meer ‘in het nu’ en verbonden met mijzelf. Ik zag hetzelfde effect bij de mensen die ik masseerde en mijn cliënten kwamen met meer openheid, zachtheid en balans uit de sessies.

Sindsdien heb ik veel verschillende trainingen in massage en lichaamswerk gevolgd waaronder Thai Yoga massage en Zen Shiatsu.

Alle massagestijlen hebben hun eigen kwaliteit en kracht en daarom combineer ik graag verschillende technieken in mijn sessies. Ik kijk altijd wat het beste bij mijn cliënt past: dit kunnen de diepe ‘stroken’ vanuit de Rebalancing zijn; de lange strekkingen vanuit the Thai Yoga Massage of het werken met de meridianen en drukpunten vanuit de Shiatsu.

Ik vind het belangrijk om zo goed mogelijk in contact te staan met mijn cliënt tijdens de massage. Dit doe ik door aandachtig naar mijn cliënt te kijken en te luisteren. Ook stem ik mijn aanraking af om mijn cliënt “echt “ te kunnen raken. Verder stimuleer ik mijn cliënt om het lijf, de gedachten en emoties bewust te ervaren tijdens de massage: bewust ervaren in het “hier en nu” brengt een evenwicht tot stand en laat je tot rust komen. Verder schept het de ruimte om met meer openheid naar jezelf en de wereld te kijken.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen te ontdekken wat je nodig hebt om in balans te komen en/of te blijven.

Bij Koan Float geef ik de volgende massage vormen:

- Classic Relaxation
- Stevige massage
- Hotstone
- Zwangerschapsmassage
- Rebalancing
- Shiatsu op de futon
- Thai Yoga

Reserveren Als u een reservering wilt maken met deze masseur, klik dan op onderstaande knop en selecteer de naam van de masseur in het reserveringsmenu. U ziet dan de beschikbare tijden/data van de betreffende masseur.


In hartje Amsterdam


Koan Float“Float- & Massagecentrum”Herengracht 3211016 AW Amsterdam
T+31 20 555 0 333Einfo@koanfloat.nl

Geniet van unieke ontspanning, reserveer uw sessie direct online!

Boek Direct

Dagelijks geopend!


Wij zijn geopend van maandag t/m zondag van 9.30 tot 23.00 uur.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om binnen te stappen voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak.